HET GLASco. VAN QINHUANGDAO YIWO, LTD

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

QINHUANGDAO YIWO GLASS CO.,LTD

QINHUANGDAO YIWO GLASS CO.,LTD

1 2
QINHUANGDAO YIWO GLASS CO.,LTD QINHUANGDAO YIWO GLASS CO.,LTD
公司照片

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : YIWO
Aantal werknemers : >100以上
Jaarlijkse omzet : $50 Million-US$100 Million
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 90% - 100%

 

  Het GLAS van QINHUANGDAO YIWO is hoofdzakelijk bezig geweest met vlotterglas en van de glas diepe verwerking productie. Ons bedrijf wordt gevestigd in de mooie stad van de kusttoerist-Qinhuangdao, die één van de eerste kust open steden en de belangrijke buitenlandse handelshavens in het het noordendeel van China is. Onze stad is in het centrum van Bohai de economische cirkelstreek, de verbinding van noordoosten is en economische zone de Noord- van China, het heeft de haven van de de energieoutput van de wereld grootste -- Qinhuangdaohaven. De geografische positie van Qinhuangdao is superieur; het verkeer is zeer geschikt.

  Ons bedrijf hangt marktgericht aan, besteedt altijd aandacht aan technologische vooruitgang en innovatie, en het de glas diep-verwerkt technologie en materiaal in binnen- en buitenland geïntroduceerd. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van aangemaakt glas, die glas, gelamineerd glas, weerspiegelend glas, berijpt glas, verfglas, gevormd glas, spiegelglas, photovoltaic glas isoleren. Nemend de markt als begeleiding, die zich op technologiekwaliteit baseren, heeft ons bedrijf de professionele dienst voor bouwnijverheid, de meubilairindustrie en andere decoratieindustrieën sinds zijn onderneming verleend. Overeenkomstig de markt aangezien de kern, de hervorming als stuwende kracht, onze fabriek actief de interne structuur aanpast en de marketing strategie verandert, past aan de marktvraag aan. Gebaseerd bij het consolideren van de markt, voert ons bedrijf globaal positie en van het normenproces beheer en systeembeheersing uit om betrouwbare bescherming voor de kwaliteit van de producten te bieden. Ons bedrijf ontwikkelt zich door perfect beheersysteem, rijken veroorzakend ervaring en sterke technische sterkte evenals de vooruitgang van wetenschap en technologie. Wij hebben het lof en de steun van oude en nieuwe vrienden en klanten van alle sectoren van gemeenschap bereikt.

  Ons bedrijf heeft het lof en de samenwerking op lange termijn met onze klanten door goede kwaliteit, nauwkeurige het leveren tijd, en de gunstige prijs bereikt. Onze productie is verkocht aan binnenlandse grote steden en veel buitenland, die aan Zuid-Korea, Japan, en India, Rusland en veel andere het omringen Europees-Aziatische landen verkopen, ook uitvoerend naar de landen van Noord-Amerika en van Afrika. De welkom binnenlandse en buitenlandse zakenlieden komen zaken met ons voor hoogstaande, hoge normen, preferentiële producten, de uitstekende dienst bespreken.

 

 

Contactgegevens
QINHUANGDAO YIWO GLASS CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Shine

Tel.: 86-15133538156

Fax: 86-0335-8566934

Direct Stuur uw aanvraag naar ons